Ет микробиологиясы: Оқу құралы
Ежемесячные списки поступлений
Элемент не найден
Новинки каталога книг
Берілген оқу қүралы үш бөлімнен тұрады. Мұнда микроорганизмдердің морфологиясы жайлы мәліметтер, олардың табиғатта таралуы, дамуы, соның ішінде ет жөне ет өнімдерінің арнайы микробиологиясы қарастырылған.
Оқу құралы колледж оқушыларына және технологиялық университет студенттеріне, магистранттарына, сонымен қатар тамақ өнеркөсібінде істейтін мамандарға арналған
Назад в раздел
Новинки каталога журналов
Элемент не найден
Новинки каталога газет
Элемент не найден
Новинки каталога мультимедийных изданий
Элемент не найден